Class of '92

SPELERS

beroemde spelers

In de historie van Manchester United kennen we natuurlijk een groot aantal bekende (en minder bekende) spelers. Het zijn er voor mij teveel om allemaal te benoemen op deze website. Maar op deze pagina wil ik er toch een aantal van mijn persoonlijke favorieten uitpikken. Deze komen vooral uit de periode dat ik zelf naar wedstrijden ga. Voor George Best maak ik graag een uitzondering.
 Uiteraard staan hier ook een aantal Nederlandse United spelers tussen! 

Nederlandse manchester united spelers

Ruud van Nistelrooy

ruud van nistelrooy

Mijn persoonlijke favoriete Nederlands speler bij United. Wat een fantastische afmaker. Een speler met de juiste drive en mentaliteit voor United. Jammer dat hij niet 1 of 2 seizoenen langer is gebleven.

Edwin van der Sar

edwin van der sar

Hij is vaker genoemd bij United, maar kwam pas op latere leeftijd over van Fulham. Beleefde een top periode met drie landstitels en een gewonnen Champions League.

Arnold Muhren

arnold muhren

Heb hem niet zelf zien spelen, maar was de eerste Nederlandse speler bij United in de jaren 80. Helaas waren dit de jaren dat de grote concurrent uit Liverpool de dienst uitmaakte in Engeland.

Raymond van der Gouw

raimond van der gouw

Niet zozeer gewaardeerd door mij als keeper, maar meer als Nederlandse contactpersoon van de Dutch Mancunians in Manchester. Raimond heeft altijd veel gedaan voor de supporters.