Nieuws

UNITED - SPURS 1-6

Zondag kreeg United een pak slaag van Tottenham. Ondanks een 1-0 voorsprong (strafschop na 30 seconden) verloor United voor het eerst sinds 2011 (tegen City) met dergelijke cijfers. Ondanks een rode kaart voor Martial (Lamela van Spurs had ook rood moeten krijgen) was het een wanvertoning van United. Defensief zo lek als een mandje, geen passie, geen strijd, helemaal niets. United onwaardig. Hopelijk zorgt Woodward nog voor wat vuurwerk op de transfermarkt, maar in de geruchten gaat het vooral om buitenspelers en spitsen...Er zal iets moeten gebeuren anders wordt het een lang en vervelend seizoen!

Uitslag 1-6

eerste aankoop: donny van de beek

Donny van de Beek is de eerste aankoop van deze transferperiode. Er zijn al veel namen voorbij gekomen. Persoonlijk vind ik de aankoop van Donny nogal verrassend. Lijkt mij vooral geschikt achter de spitsen...precies waar Bruno Fernandes het zo goed doet. Dus is het een breedte aankoop of een voorbode dat een speler als Pogba toch vertrekt. In ieder geval lijkt dit er voor te zorgen dat Lingard en Perreira gaan vertrekken. En dat juich ik alleen maar toe. Hopelijk komt er nog een spits bij en achterin kunnen we altijd nog wat gebruiken ;-).

Donny van de Beek

WE GAAN weer naar wembley!!!

Dankzij een zeer moeizame zege op Sheffield United heeft Man Utd zich gekwalificeerd voor de halve finale van de FA Cup. Tegenstander in de halve finale is Chelsea. De andere halve finale gaat tussen Arsenal en City. De wedstrijd wordt waarschijnlijk op 18 juni gespeeld.

De premier league gaat weer beginnen!

De kogel is door de kerk. De Premier League gaat het seizoen uitspelen. Voor United betekent dit een hervatting met een uitwedstrijd tegen de Spurs. Meteen een pittige wedstrijd dus. De wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 19 juni om 20.15 uur. Hopelijk lukt het Man Utd om gelijk te starten met drie punten in de jacht op plek in de top 4 die recht geeft op Chamions League voetbal volgend jaar.

Corona premier league suspended

einde seizoen??

De corona crisis houdt momenteel de hele wereld in zijn greep. Een van de vragen is of er dit seizoen ├╝berhaupt nog gevoetbald gaat worden. Persoonlijk denk ik van niet. En als het al gebeurd, dan zal dit zonder publiek zijn. Een wedstrijd zonder publiek vind ik zelf altijd verschrikkelijk om te kijken, maar na 3 weken thuiszitten kijk ik wel uit naar een potje voetbal.

Corona premier league suspended

mijn eerste manchester derby

Zondag 8 maart was het eindelijk zover: mijn eerste Manchester derby! Ondanks dat we geen geweldig seizoen hebben tot nu toe smaakten de pints na deze 2-0 overwinning op de blues natuurlijk extra goed!

United - City 2-0