eten & drinken in manchester

Het centrum van Manchester is geweldig. Het is compact en overzichtelijk en je vindt er vele fantastische gelegenheden om te eten en te drinken. Ook het echte nachtleven in Manchester is bruisend met vele bars en clubs. Er zijn veel te veel bars, pubs, cocktailbars, restaurants om hier te benoemen. Vandaar dat ik me hier beperk tot een aantal van mijn favorieten.

BARS

Alberts Schloss Manchester

ALBERTS SCHLOSS

By far mijn favoriete tent in Manchester. Je kunt er prima eten, maar vooral de avonden zijn er geweldig. In het weekend is er iedere avond live muziek en je krijgt er diverse bieren van de tap. Echt een aanrader!

Wil je er eten (lunch of dinner)? Zorg dat je dan ruim van te voren reserveert!

The Moon under Water Manchester

the moon under water

Een echte Engelse pub op Deansgate, maar wel een hele grote. Hier drink je lekker een pint en loop je over vloerbedekking. Deze Wethersoons heeft achterdoor een dansvloer, dus in deze pub kun je tot de late uurtjes terecht!

The Old Wellington Inn Manchester

the old wellington inn

Midden in het centrum, vlak bij Arndale vind je deze pub uit 1552. Je kunt er ook heerlijk buiten zitten. Deze pub mag niet ontbreken bij je bezoek aan het centrum van Manchester. Ideale tussenstop als je de hotspots van het centrum bezoekt.

Old Nags Head Manchester

OLD NAGS HEAD

Een echte United bar in het centrum van Manchester met zelfs een klein dakterras. Je vindt hier overal foto's van United en vooral George Best. De pub ligt in een zijstraat van Deansgate, dus je loopt er makkelijk even heen.